×

Sporočilo

Piškotki

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na tej spletni strani?

Piškotkov niste sprejeli. Še vedno si lahko premislite.

Image

Ustanoviteljica podjetja in direktorica
Živa Malovrh je magistrica prevajanja (smer slovenščina-angleščina-nemščina) z Oddelka za prevajalstvo Filozofske fakultete Univerze v Ljubljani in dobitnica fakultetne Prešernove nagrade za magistrsko delo.
Že od študentskih let si pridobiva raznolike delovne izkušnje, najprej kot prevajalka in vodja ene od prevajalskih sekcij pri projektu Maribor 2012 – Evropska prestolnica kulture, kot inštruktorica pri podjetju GO inštrukcije, kasneje pa kot samostojna lektorica in prevajalka v sodelovanju s številnimi naročniki.
Je članica Društva znanstvenih in tehniških prevajalcev Slovenije in ima tudi licenco DZTPS kot strokovna prevajalka za prevajanje iz in v angleščino. Posebej se posveča tudi grajenju dolgoročnih partnerstev s stalnimi naročniki. Lastno podjetje je naslednji logični korak te poti, saj omogoča boljše pogoje za sodelovanje in rast.

 

»Moja poklicna pot je imela precej vzponov in padcev, a vedno je vodila le v eno smer in se je začela s študijem prevajalstva na Filozofski fakulteti. Po končani univerzi in prejeti fakultetni Prešernovi nagradi za magistrsko delo sem želela to znanje čim bolj praktično uporabiti.

Medtem ko sem iskala svoj prostor v prevajalski sferi, sem se iz uspehov in napak veliko naučila o poslovnem svetu, o agencijah, delu na avtorsko pogodbo, o zelo različnih standardih tako naročnikov kot tudi izvajalcev. Zato sem ustanovila to podjetje, da lahko nudim kakovostne prevode za vrsto naročnikov. Zame je največja nagrada v poslu – zadovoljen naročnik.«

Jezikovne storitve Malovrh Tiran
Živa Malovrh s. p.
Ulica Pohorskega bataljona 57, 1000 Ljubljana

M: info@jsmt.si
T: 041 313 729
W: www.jsmt.si

Designed by DS